Доставка и монтаж

Закупената  техника  без монтаж за Враца и околностите в близост до града  се доставят от наши служители безплатно, след предварително уточнение и разговор с наш консултант. Климатиците са във фабричните кашони, придружени с фактура и празна гаранционна карта от вносителя, която се попълва при монтажа и въвеждането на системата в експлоатация от монтажния екип.

Климатиците с монтаж за Враца и в близост до региона  се доставят от монтажните ни групи отново безплатно. Клиентът трябва да осигури достъп за инсталацията на климатичната система. 

Цената за монтаж е базова и включва крепежите и тръбите както и материалите за свързване на климатичните тела при разстояние до 3 метра, така нареченият стандартен монтаж. Всеки допълнителен метър тръбен път се заплаща.  Когато има архитектурни особености или клиента има изрични изисквания относно направата, цената на монтажа се договаря непосредствено преди започване на работата.

За Враца предлагаме безплатен оглед от наш специалист.

Закупените климатици без монтаж за страната се доставят с куриерска фирма, за не-повече от 3 работни дни.

Ние предлагаме висококачествен монтаж от квалифицирани специалисти. За нас е важно Вие да сте доволни, а девизът ни е „Клиентът винаги има право”.

 

ВАШИЯТ КОМФОРТ Е ПРИОРИТЕТ ЗА НАС!!!

Designed by WebDesignVarna