За нас

„Биоклима Трейд“ ЕООД, има одобрен проект с договор № BG16RFOP002-2.073-15 988- C01 и получи безвъзмездна финансова помощ по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Проектното предложение има за цел да се осигури оперативен капитал за българските микро и малки предприятия, които разполагат с потенциала да се възстановяват и да преодолеят икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Очакваните резултати от подкрепата по процедурата са постигане на положителен ефект по отношение микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.


Проектът е получил финансиране от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020.
Договорът за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие
Общата стойност на проекта е 10000 лв., от които 8500 лв. европейско и 1500 лв. национално съфинансиране.

Период на изпълнение на проекта: 3 месеца.


„БИОКЛИМА ТРЕЙД” ЕООД е фирма с основна дейност: продажба, монтаж и сервиз на климатична техника.

Фирмата е от дълги години на пазара , като нашата основна цел е да предложим разнообразие от климатична техника, с което да удовлетворим потребностите на всеки един от Вас.

При покупка от нас, Вие получавате висококачествен монтаж и транспорт до Вашия дом, без да чакате с дни. При възникване на проблем или въпрос, можете да посетите нашите офиси във Враца и Монтана, или да  се обадите на посочените телефони в меню контакти.

Разчитайте на лоялно отношение, високо ниво на обслужване и професионализъм. Ако желаете съвет или консултация при избора на техника, позвънете.

СТРЕМЕЖЪТ НИ Е ДА ЗАТВОРИМ КРЪГЪТ НА ВАШИЯТ КОМФОРТ,  С ПРЕДЛАГАНЕТО НА КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ, ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ И БЕЗУПРЕЧЕН СЕРВИЗ, В НАЙ-КРАТКИ СРОКОВЕ!!!