За нас

БИОКЛИМА е фирма с основна дейност: продажба, монтаж и сервиз на климатична техника.

Фирмата е на пазара от 2006 година, като нашата основна цел е да предложим ранообразие от климатици, с което да удовлетворим потребностите на всеки един от Вас.

При покупка от нас, Вие получавате висококачествен монтаж и транспорт до Вашия дом, без да чакате с дни. При възникване на проблем или въпрос, можете да посетите в нашият офис или да ни се обадите на посочените телефони в меню контакти и нашите специалисти своевременно ще Ви помогнат в отстраняването на проблема.

Разчитайте на високо ниво на обслужване и професионализъм.

Също така можете да се възползвате от следните програми за финансиране на Вашите идей:

Програма REECL, предоставя на домакинства или сдружения на собственици от цялата страна възможност да се възползват от предимствата на енергийната ефективност и да получат целеви кредити и безвъзмездна финансова помощ чрез мрежата на български търговски банки.

Всяко домакинство или сдружение на собственици, което получи кредит по Програма REECL има право да ползва безвъзмездна помощ съответно в размер на 20%, 30% или 35% от стойността на кредитирания енергоспестяващ проект, след като той бъде успешно завършен и след като са били изпълнени всички условия.

Designed by WebDesignVarna