Цени на услуги

МОНТАЖ:

 

Монтажът на дадена климатична система, трябва да се извърши от оторизирана монтажна група и разбира се от квалифицирани специалисти. Инсталацията на тази техника е деликатна и отговорна работа. ЕТ „Био клима – Стефан Георгиев”, работи със собствени екипи и обучени техници.
 

 

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА МОНТАЖА:

 

1.      Поставяне на вътрешното тяло;

2.      Пробиване на отвор;

3.      Полагане на тръбен пакет с медна тръба за високо и ниско налягане  с термоизолация, отводняваща гофрирана тръба и свързващ кабел;

4.       Подготвяне на захранващ кабел;

5.       Монтаж на конзоли за поставяне на външното тяло;

6.       Свързване на тръбите между вътрешното и външното тяло;

7.      Вакуумиране , пуск и тест на системата. 

8.      След инсталацията и отчитането на нормални работни параметри се провежда обучение на клиента за работа със системата.

 

ЦЕНА ЗА СТАНДАРТЕН МОНТАЖ НА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА:

 

Стандартния монтаж включва: медни тръби в комплект с изолация, тефлонова лента и комуникационен кабел до 3 м.л., захранващ кабел 4м.л., кондензен маркуч 4м.л, един отвор за тръбния път в бетон или тухла, монтаж на външно и вътрешно тяло както и всички необходими крепежи.

 

·        Цена за инсталация на климатична система с мощност от 9 000~14 000 BTU - 135лв.

·        Цена за инсталация на климатична система с мощност от 18 000~24 000 BTU - 170лв.

·        Цена за инсталация на климатична система с мощност над 24 000 BTU -  след оглед

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

При нас ще намерите, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Ние не пестим за сметка на качеството, работим с висококачествени материали и професионални инструменти. Винаги може да ни потърсите на посочените телефони за компетентна консултация и съвет относно избраната от Вас техника, както и за предварителен оглед от наш специалист.

 

 

Designed by WebDesignVarna